076 - 571 11 00

Bij noodgevallen belt u 112

Werkdagen: 08.00 - 17.00

Team

Ons team

Miranda Elmans

Huisarts

Sinds 2009 werk ik met veel plezier in Teteringen en ik ben trots op het mooie gezondheidscentrum wat we hebben gerealiseerd. Als enthousiaste en betrokken huisarts help ik u graag, samen met ons toegewijde team, met al uw gezondheidsproblemen;  van acute klachten tot het begeleiden bij en behandelen van chronische en ernstige ziekten, van geboorte tot sterfbed.

Ik adviseer u graag over uw gezondheid, maar u maakt de keuze. Zo houdt u zelf de regie, en zal ik samen met u een zo praktisch mogelijke oplossing proberen te vinden voor uw problemen. Ik heb een speciale interesse in huidaandoeningen en ik vindt het leuk om kennis over te brengen naar ons team.

Jantine de Kam

Huisarts

De zorg voor kwetsbare patiënten heeft vanaf het begin van de studie geneeskunde mijn interesse. Met name omdat voor goede medische zorg zowel lichamelijke als geestelijke en sociale aspecten van het leven nog meer van belang zijn bij het verlenen van goede zorg.

Ik heb voor de specialisatie huisartsgeneeskunde gekozen omdat het een breed vakgebied is waarin je betrokken bent gedurende (een deel van) het leven van patiënten en/of gezinnen. Sinds eind 2000 ben ik met veel plezier werkzaam als huisarts in deze praktijk.

Daarnaast ben ik vanaf 2015 SCEN-arts (uitvoeren van consultatie en verlenen van steun en advies bij euthanasie) en gespecialiseerd als kaderarts palliatieve zorg. Vanaf 2017 ben ik tevens lid van het transmuraal palliatieve team van het Amphia ziekenhuis.

Hans van Nispen

Huisarts

Sinds 2017 ben ik als huisarts werkzaam in Huisartsenpraktijk Teteringen en vanaf 2019 als een van de eigenaren van de praktijk. Het mooie aan het huisartsenvak is het ontmoeten van verschillende mensen, van baby’s tot mensen op hoge leeftijd, en hun verhalen, en het zien van verschillende ziektes op een dag.

Daarnaast vind ik Teteringen een aangenaam dorp. Ik heb twee kinderen, twee jongens in hun tienerjaren. In mijn vrije tijd fiets ik wat kilometers af op de racefiets, maak ik graag trektochten in de vakantie, en ga ik geregeld naar een concert of theater.

Sanne van Hoeckel

Waarnemend Huisarts

Sinds eind 2018 werk ik met veel plezier als huisarts in Teteringen. Het mooie van het huisartsenvak is voor mij het leren kennen van de mensen in zijn geheel en niet alleen zijn/haar ziekte te zien. Op mijn niet werkzame dagen ben ik bij mijn twee kinderen en man en mag ik graag koken, bakken en lezen.

Geraldine Arneman

Doktersassistente en hartvaat-consulente

Sinds november 2014 ben ik doktersassistente waar ik de afgelopen jaren ontzettend veel heb geleerd en ervaring heb opgedaan. Helpen en klaar staan typeert mij. Sinds augustus 2022 werk ik bij huisartsenpraktijk Teteringen als doktersassistente en hart- en vaatziekte-consulente. Ook voor al uw vragen over mijngezondheid.net kunt u bij mij terecht. In mijn vrije tijd haak ik kleine knuffeltjes voor de poes, hou ik van wandelen en fietsen samen met mijn man.

Saida el Maghroudi

Verpleegkundig specialist

Een verpleegkundig specialist is een master opgeleide professional die bevoegd is om allerlei handelingen zelfstandig uit te voeren. Ik mag diagnoses stellen, medicatie voorschrijven en patiënten verwijzen naar andere disciplines. Ik doe zelfstandig spreekuur en zie mensen met verschillende medische klachten. Ik heb al veel ervaring opgedaan binnen de huisartsenzorg en draai spreekuur op woensdag en vrijdag.

Marieke van Drimmelen – van Gils

POH-somatiek en POH-ouderen

Mijn naam is Marieke en ik ben moeder van drie kinderen. Ik ben van oorsprong verpleegkundige en werk nu al bijna 6 jaar met veel plezier hier in de praktijk. Het werk als praktijkondersteuner geeft mij veel
voldoening door de zorg voor ouderen en mensen met een chronische ziekte in alle vormen die daarbij horen.

Natasja van Praat

Praktijkmanager

Sinds 1 maart 2023 ben ik praktijkmanager van deze mooie huisartsenpraktijk in Teteringen. Het is een mooi team om in te mogen werken. Naast mijn werkzaamheden als praktijkmanager werk ik nog voor andere zorgorganisaties en ben ik graag bij mijn gezin, onder mijn vrienden en in de natuur of een gezellige stad.

Kristel Dingenouts

Doktersassistente/ Spreekuurondersteuner Huisarts

Ik ben Kristel, een toegewijde doktersassistente met 8 jaar ervaring in de huisartsenpraktijk en bij de huisartsenpost. Mijn specialisatie als spreekuurondersteuner stelt me in staat om optimale zorg te bieden. Ik ben trots op ons hechte team en vind het belangrijk om een ondersteunende rol te vervullen. Buiten het werk geniet ik van mijn passie voor tennis.

Saskia Looij

Doktersassistente

Sinds 2019 werk ik als doktersassistente in Teteringen. Ik vind het een mooi en veelzijdig beroep. Het persoonlijke contact met patiënten vind ik het allerleukste aan mijn vak. Naast mijn werk ben ik graag in Zeeland met mijn man, 3 kinderen en onze hond.

Marijke Breedveld

Doktersassistente in opleiding

Een doktersassistente in opleiding met 14 jaar ervaring in de zorg. Momenteel ben ik bezig mijn opleiding af te ronden. Naast mijn passie voor zorg, vind ik veel vreugde in koken en bakken. Mijn grootste trots zijn mijn 2 kinderen.

Ilse Cornelissen

Praktijkondersteuner GGZ

In 2018 ben ik bij de huisartsenpraktijk Teteringen komen werken als POH-GGZ. Na verwijzing door de huisarts kunt u bij mij terecht voor psychische klachten. De focus in de gesprekken ligt op ondersteuning, begeleiding en kortdurende behandeling. Indien nodig kan verwezen worden naar basis- of specialistische ggz of het sociale domein. Ik heb lange ervaring met werken in de specialistische ggz op diverse gebieden. In de gesprekken neem ik mijn ervaring mee en werk voornamelijk vanuit oplossingsgerichte therapie en ACT.

Simone Simjouw – Nijhof

Doktersassistente / Spreekuur Ondersteuner Huisarts

Ruim 10 jaar ben ik werkzaam als doktersassistente en twee jaar geleden ben ik dit gaan combineren als Spreekuur Ondersteuner Huisarts., voor “kleine kwalen” kunt u dus ook bij mij terecht op het SOH spreekuur. De afwisseling die het maakt om het proces vanaf het eerste telefoontje tot later in de spreekkamer zelfstandig uit te voeren maakt dit een fantastische combinatie. Buiten mijn werk draait mijn wereld om mijn man en drie jonge kinderen en hou ik van fotografie, heerlijk eten en de warme sfeer van Spanje.

Chantal van Steenoven

Doktersassistente / Spreekuurondersteuner Huisarts

Ik ben Chantal van Steenoven, en ik draai al mee in deze praktijk sinds 2007, eerst als stagiaire en na het behalen van mijn diploma, als gediplomeerd doktersassistente. Sinds februari 2023 ben ik ook werkzaam als Spreekuur Ondersteuner Huisartsen. Het is voor mij vanzelfsprekend om ervoor te zorgen dat iedereen die onze praktijk binnenloopt, zich gehoord en begrepen voelt. Wanneer ik niet op de praktijk ben, kun je me vinden in het gezellige Bavel. Daar woon ik samen met mijn vriend en onze 3 dochters. Heb je vragen of wil je gewoon even kletsen? Aarzel niet om langs te komen. Ik kijk er altijd naar uit om nieuwe gezichten te ontmoeten en vertrouwde te begroeten.

Elise van Hoeckel

Doktersassistente

Sinds september 2021 werk ik met plezier als doktersassistente bij huisartsenpraktijk Teteringen. Ik ben een luisterend oor voor de patiënten en draag graag zorg dat mensen goed geholpen worden. Na diverse jaren in het ziekenhuis gewerkt te hebben brengt de huisartsenpraktijk weer nieuwe uitdagingen met zich mee waar ik me graag verder in wil ontwikkelen. Naast mijn werkzame dagen ben ik graag samen met mijn gezin en maak ik muziek met een leuke blaasband.

Moniek Boden

Doktersassistente / Praktijkondersteuner Somatiek

Sinds mei 2015 ben ik werkzaam bij de Huisartsenpraktijk. Na mijn opleiding ben ik begonnen als doktersassistente en sinds kort werk ik ook als praktijkondersteuner Somatiek. In mijn vrije tijd sport ik graag en speel ik Klarinet in een harmonie. Ook ben ik een echte boekenwurm. Wellicht ontmoet ik u aan de telefoon of op mijn spreekuur.

Yvonne Voortman

Baliemedewerker

Sinds 1 april 2023 beman ik de balie op woensdagmiddag, donderdag en vrijdag. Buiten werktijd vind je mij in de sportschool alwaar ik fitness en daarbij wandel ik graag. Daarnaast geniet ik van mijn kleinkinderen en een goed boek.

Opleidingen

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de zorg in de toekomst en investeren daarom in opleidingen.

Marijke volgt de opleiding tot doktersassistente, Moniek de opleiding tot POH-somatiek, Marieke de opleiding tot POH-ouderen en Geraldine de opleiding tot hartvaat-consulente.

In de nabije toekomst start er een huisarts in opleiding.